FEEST

  • Sebastian van Berkel
  • november 2023

nieuwsNieuwe collega!

Nieuwe collega!

Wij hebben een nieuwe collega! Sinds september werkt Janna ter Brugge bij ons als stagiaire. Hieronder stelt zij zich voor.


Hoi! Mijn naam is Janna en ik loop sinds september stage bij MUST. Ik heb Built Environment gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna maakte ik een uitstap door te beginnen aan een Bachelor pedagogiek om mijn kennis in mensen en gedrag verder te verdiepen.

Ik ben heel erg geïnteresseerd in het sociale aspect van stedenbouw en ik geniet ervan om bij MUST meer ervaring op te doen met ontwerpend onderzoek in de praktijk. Ik ben nieuwsgierig en analytisch en vind het heel leuk om verschillende belangen tegen elkaar af te wegen. Bij MUST leer ik deze eigenschappen toepassen onder begeleiding van een leuk interdisciplinair team. 

  • Veerle Simons
  • november 2023

VacatureMUST zoekt per direct stedenbouwkundige

MUST zoekt per direct stedenbouwkundige

MUST zoekt versterking! Ons team in Amsterdam is op zoek naar een stedenbouwkundige (m/v/x) met enige jaren werkervaring, affiniteit met landschapsarchitectuur en beheersing van de Nederlandse taal.

Ontwerp met ons waardevolle plekken, maak met ons strategieën met impact en verbeeld met ons fundamentele verhalen over een betere toekomst. Wij werken momenteel aan de energietransitie van het UNESCO-monument Veenhuizen, verbeelden mogelijke toekomsten van de Noordoostpolder, ontwerpen een waterveiligheidslandschap bij Zwolle, verkennen het optoppen van panden in Amsterdam en helpen mee aan de integrale wijkaanpak in Zaandam-Oost.

Wij zijn een hecht team van 10 ontwerpers en schrijvers en hebben daarnaast 12 collega’s bij MUST Keulen die wij tweemaal per jaar bezoeken. Wij bieden een contract voor 32- of 40-uur per week op basis van de architecten CAO. Daarnaast ondersteunen wij jouw persoonlijke ontwikkeling door financieel bij te dragen aan cursussen, opleidingen of workshops.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie, CV en portfolio voor begin november naar sollicitatie@must.nl.

  • Veerle Simons
  • oktober 2023

nieuwsWij zijn verhuisd!

Hoera, wij zijn verhuisd! Heel blij met onze nieuwe plek aan de Ridderspoorweg. Het voelt al echt als óns kantoor, ondanks het stapeltje onuitgepakte dozen en de laatste klusjes die nog moeten gebeuren. Na de zomer komt er een openingsborrel, maar ook nu ben je al welkom voor koffie en thee!

  • Veerle Simons
  • juli 2023

LEZING

RESTORING OUR RELATIONSHIP WITH WATER 30 JUNI

Na de Keynote lezing van Milieuactivist Shrishtee Bajpai gaan Assistent Professor TU Delft, Taneha K. Bacchin en onze collega Ziega van den Berk op 30 juni in het Nieuwe Instituut samen in gesprek over wereldwijde water-gerelateerde problemen.  Stedelijke, architecturale, sociale, ecologische en geologische aspecten van het ontwerpen met water zullen worden belicht.

Waterdag en Lezing: Restoring our Relationship with Water is onderdeel van het slotevenement van de Rotterdam Architectuur Maand en georganiseerd in samenwerking met IABR en het Nieuwe Instituut.

Meer informatie vind je op de website van het Nieuwe Instituut of de IABR  Wil je de avond op 30 juni bijwonen? Bestel hier je tickets.

 

 

  • Web Redactie
  • juni 2023