nieuwsAhmet neemt afscheid

De stage van Ahmet zit er alweer op. Hieronder blikt hij terug op de afgelopen zes maanden bij ons.


Ik kijk met positieve gedachtes terug op mijn stage bij MUST. Het was een leerzame ervaring en ik ben elke dag met veel plezier naar het bureau gegaan.

Ik waardeer de tijd bij MUST oprecht heel erg en wil iedereen in het team bedanken voor alle moeite en geduld die zij erin hebben gestoken om mij te helpen met mijn ontwikkeling tijdens mijn stageperiode. Daarnaast wil ik ook mijn begeleider Sebastian heel erg bedanken. Hij was altijd bereikbaar en stond open voor vragen. Ik ben dankbaar voor MUST met wat ze allemaal betekent hebben voor mij en zal nooit mijn ervaring bij hen vergeten.

Nu ligt mijn focus op mijn afstudeerjaar. Ik wil  o.a. mijn kennis uitbreiden en het datgene wat ik geleerd heb tijdens stage op school benutten. Hoewel ik dit hoofdstuk met alle verdriet nu  beëindig, ben ik wel enthousiast om te zien hoe mijn toekomst ter realisatie komt en de uitdagingen die erbij horen aan te gaan.

Ahmet Yilmaz | ex-Stagiaire MUST


Dag lieve Ahmet, het was superleuk om je in ons team te hebben en je te zien groeien!

 

  • Veerle Simons
  • juni 2024