MUST afbeelding in waterinspiratiedocument van Water Natuurlijk

Groenblauwe netwerken - landbouw en recreatie in beeld gebracht. Deze afbeelding is ook gebruikt door Water Natuurlijk in hun waterinspiratiedocument.

Voor het project Groenblauwe netwerken Noord Oost Brabant, maakten wij in 2013-2014 een afbeelding waarin wij de recreatie in de Raamvallei visueel maakten. Deze afbeelding sprong in het oog van Water Natuurlijk, die vroeg of ze hem mochten gebruiken op hun website.

Water Natuurlijk is een waterschapspartij binnen Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden. Zij heeft een waterinspiratiedocument opgesteld voor de politieke partijen in de provincie Utrecht. Het document is bedoeld als handreiking voor de schrijvers van de verkiezingsprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Een van de thema’s die wordt aangestipt is ‘water als levensader’, over de rol van water in onze directe leefomgeving op gemeentelijk niveau. Volgens Water Natuurlijk visualiseerde onze afbeelding dit thema heel mooi en daar zijn wij het volledig mee eens. Leuk om te zien hoe één afbeelding meerdere projecten kan ondersteunen.

Wil je meer weten over het project Groenblauwe netwerken Noord Oost Brabant? Kijk dan op onze projectpagina. Wil je meer weten over het waterinspiratiedocument? Je kan het nalezen op de website van Water Natuurlijk.

  • Sebastian van Berkel
  • juni 2017