nieuwsNieuwe collega Jasper Benus stelt zich voor

Portret van Jasper BenusWij hebben een nieuwe collega bij MUST! Jasper Benus werkt sinds medio februari bij ons als stagiair. Hieronder stelt hij zich voor.


Gegroet! Ik ben Jasper Benus en loop dit half jaar stage bij Must Stedebouw. Ik woon op dit moment in Amsterdam, maar kom uit Stadskanaal (Oost-Groningen). Ik volg de opleiding Built Environment aan de Hanzehogeschool Groningen met als major Ruimtelijke Ontwikkeling.

Ik zou mezelf beschrijven als een vrolijk, leergierig en creatief iemand. Ik ben gefascineerd door de openbare ruimte en stedelijke omgeving en wil hier veel over leren. Bij Must wil ik dan ook mijn skills op het gebied van ontwerpen en digitaal tekenen verbeteren. Daarnaast denk ik dat ik heel veel ervaring kan opdoen en mijn kennis kan verbreden.    


Welkom Jasper! Leuk dat je er bent.

  • Veerle Simons
  • februari 2021