nieuwsMUST Amsterdam verbreedt en verdiept met vier nieuwe directieleden

De foto laat het nieuwe directieteam zien. Met Sebastian van Berkel, Hein Coumou, Freek van Riet en Veerle Simons als nieuwe directieleden. MUST verbreedt en verdiept met de aanstelling van vier nieuwe directieleden. Per 1 januari 2021 voegen Sebastian van Berkel, Hein Coumou, Freek van Riet en Veerle Simons zich bij de directie, die al bestaat uit Wouter Veldhuis en Pieter Jannink. De nieuwe directieleden werken al bij MUST en zullen ook hun huidige werkzaamheden voortzetten.

De nieuwe directieleden zorgen voor verjonging in de directie. Zij hebben ieder eigen kennis en ervaring die de breedte en specialismen van MUST versterken. Sebastian van Berkel is stedenbouwkundige. Hij heeft veel ervaring met regionale, strategische projecten en slaat stevige bruggen tussen politiek, beleid en ontwerp. Hein Coumou is stedenbouwkundige. Hij is altijd gericht op het signaleren van ruimtelijke kansen voor een mooiere en robuustere stad. Hij heeft veel ervaring met complexe stedelijke projecten waarin hij belangen samenbrengt. Freek van Riet is stedenbouwkundige en landschapsontwerper en beweegt zich op het grensvlak tussen stad en landschap. Hij heeft als missie om stad, natuur en klimaat onlosmakelijk met elkaar te verbinden. Veerle Simons is erfgoedspecialiste. Zij koppelt cultureel erfgoed aan ruimtelijke ontwikkelingen. Haar uitgangspunt is dat ontwerpen en plannen beter worden als je de historische en sociale context daarin meeneemt.

Samen met Wouter Veldhuis en Pieter Jannink, het team en de directie van MUST Köln gaan zij aan de slag met robuuste plannen voor een vitale en rechtvaardige leefomgeving. Met een precieze blik en een persoonlijke benadering.

Download het persbericht hier in pdf: MUST verbreedt en verdiept met vier nieuwe directieleden

  • Veerle Simons
  • februari 2021