afscheidDe stage van Jasper zit erop

Daar is het dan, het einde van mijn stage. Wat ging dit snel! Voor mij was dit half jaar een periode om trots op te zijn. Super veel geleerd over het vak, maar ook over mezelf.

Ik wil iedereen van Must bedanken voor het begeleiden en het ondersteunen van mijn leerproces, waardoor ik mij verder heb kunnen ontwikkelen. Het was een genoegen om met zoveel inspirerende professionals samen te mogen werken. Jullie waren top collega’s op de werkvloer, maar ook zeker daarbuiten.

Ondanks corona heb ik niet het gevoel dat er beperkingen waren aan mijn stage. Ik heb alles kunnen leren wat ik wilde leren en nog zoveel meer dan dat. Ik kwam binnen met geen ervaring, weinig kennis en veel leergierigheid. Ik ga nu weg met iets meer ervaring, iets meer kennis en nog meer leergierigheid. Ik kijk terug op een geslaagde stageperiode, bedankt Must! Het beste!

  • – Jasper-
  • Freek van Riet
  • juni 2021