kennismakenNieuwe collega Michelle stelt zich voor

Portretfoto van Michelle RitzenWe hebben een nieuwe collega! Nou ja nieuw, Michelle liep eerder al eens stage bij MUST. En nu is ze terug. Hieronder stelt zij zich voor.


Hallo! Mijn naam is Michelle Ritzen en ik ben vier jaar geleden afgestudeerd als stedenbouwkundig ontwerper aan de NHTV in Breda. Voor mijn collega’s ben ik niet helemaal een nieuw gezicht, omdat ik in het verleden al eens stage heb mogen lopen bij MUST.

Ik wilde me verder verdiepen in het vak stedenbouw en dat heeft ertoe geleid dat ik stedenbouw ben gaan studeren aan de Rotterdamse Academie voor Bouwkunst. Met mijn afstudeerproject hoop ik een nieuw toekomstperspectief voor het grensgebied in Zuid-Limburg te kunnen schetsen. 


Welkom Michelle, superleuk dat je er weer bent!

  • Hein Coumou
  • juni 2021