debatStad-Forum presenteert: Ruimte voor de binnenstad

Stad-Forum presenteert ruimte voor de Amsterdamse Binnenstad

Meld je nu aan voor het debat ‘Ruimte voor de Amsterdamse binnenstad‘ op dinsdag 4 juli in Pakhuis de Zwijger. Met bijdragen van o.a. Christiaan Kwantes van Goudappel Coffeng en onze eigen Wouter Veldhuis. Aanvang is 19.30 u in de Grote Zaal.

Stad-Forum wil meer ruimte maken in de Amsterdamse Binnenstad. Ruimte voor nieuwe publieke plekken, voor betaalbaar wonen, voor economie met maatschappelijke meerwaarde, voor meer fiets- en loopruimte, voor een eigentijdse stadsdistributie en voor eigen energieopwekking.

Stad-Forum roept alle initiatiefnemers op die zich willen inzetten voor de binnenstad. Hoe kunnen we onze krachten bundelen? Waar liggen kansen voor samenwerking, met bewoners, met bedrijven, maar ook met de politiek? En hoe gaan we zo snel mogelijk over tot concrete actie?

Praat en denk tijdens deze avond mee over hoe we deze opgave morgen al kunnen verwezenlijken. Zodat de binnenstad weer eigenzinnig, radicaal en van ons allemaal is.Kijk voor meer informatie over het programma op deze website.

  • Veerle Simons
  • juni 2017