teamRuben over zijn stage bij MUST

Foto van Ruben. Hij liep stage bij MUSTIn februari 2019 ben ik begonnen aan mijn stage bij MUST. Ik kwam bij MUST terecht door het lezen van meerdere artikelen in boeken en bladen. Ook was MUST bezig met een project in Enschede, waarvoor ik toevallig op dat moment zelf ook een plan ontwierp.  Dit deed ik vanuit mijn minor aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam.

Ik wilde graag bij MUST stage lopen omdat het mij een fris, divers, inspirerend en innovatief stedenbouwkundig bureau leek dat werkt aan mooie projecten op meerdere schaalniveaus. Bij MUST ben je als stagiair ook echt onderdeel van het team en ik heb het afgelopen half jaar aan verschillende projecten mogen werken.

MUST is bezig aan het project Business Park Amsterdam Osdorp (BPAO). Een bedrijventerrein tussen Schiphol en Amsterdam in het stadsdeel Nieuw-West. Hier heb ik verschillende werkzaamheden voor gedaan maar ik heb het meest gewerkt aan het beeldkwaliteitsplan. Ik heb meegedacht en ontwerpen gemaakt hoe het gebied ingericht kan worden en welke uitstraling het moet hebben.

Foto van Ruben aan het koken

Wat erg fijn was aan het werken bij MUST is dat er echt de tijd wordt genomen voor je. Als stagiair heb je veel vrijheid en je kan zelf sturen aan welk soort projecten je werkt. Ik heb mij hier ontwikkeld als toekomstig ontwerper en mijn vaardigheden met programma’s als AutoCad, Illustrator, Photoshop en SketchUp verbeterd.

Ik wil graag het hele MUST team bedanken voor deze leuke en leerzame tijd!

Ruben studeert Stedenbouw aan het Saxion in Deventer. Hij liep stage bij ons van februari t/m juni 2019. 

  • Veerle Simons
  • juli 2019