nieuwe collegaMax stelt zich voor

Foto van Max de Bruijn

We hebben een nieuwe collega! Begin september is Max begonnen bij ons als stagiair. Hieronder stelt hij zich voor.


Hoi! Ik ben Max de Bruijn en de komende 5 maanden loop ik stage bij MUST Stedebouw. Ik ben opgegroeid in Soest, maar woon nu al ruim drie jaar in Delft. Hoewel ik in Delft woon, studeer ik daar niet. Ik volg namelijk de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam.

In de komende maanden wil ik meer inzicht krijgen in hoe het proces van een idee naar definitief ontwerp loopt en wat voor effect dit heeft op verschillende partijen. Ook het werken op diverse schaalniveaus en het verbeteren van mijn technische skills zijn zaken die ik wil ondernemen. Bovendien ben ik erg benieuwd naar het werkveld en daarin bezig te zijn met actuele en relevante opgaven.

Ik kijk ontzettend uit naar alle nieuwe ervaringen en uitdagingen!


Welkom Max, we vinden het ontzettend leuk dat je er bent!

  • Veerle Simons
  • oktober 2021