teamClaire neemt afscheid

Portretfoto van ClaireNa een leerzame en gezellige tijd bij MUST, een superleuk bedrijf vol mensen om naar op te kijken, rond ik nu mijn stageperiode af. 

Allereerst wil ik iedereen bij MUST bedanken voor deze leerrijke en fijne tijd! Velen hebben mij echt onderdeel van het bedrijf laten voelen en ondersteuning gegeven om mijn leerdoelen te behalen. Ik verlaat het bedrijf nu met zoveel meer! 

In mijn tijd bij MUST heb ik de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen als ontwerper en als persoon. Met gave projecten, werken met digitale programma’s, ruimte voor mijn eigen mening en werkstijl (en natuurlijke alle hitjes die worden gedraaid op kantoor), heb ik het in deze periode niet alleen naar mijn zin gehad, maar heb ik ook echt stappen gezet waar ik mee verder kan!

Ik wens jullie een hele fijne zomer toe en kan niet wachten om alle mooie projecten voorbij te zien komen!

  • Tea Hadzizulfic
  • juni 2022