kennismakenNieuwe collega Rob stelt zich voor

portretfoto van onze nieuwe collega Rob GiesendorfWe hebben een nieuwe collega! In mei is Rob begonnen bij ons als planoloog/ontwerper. Hieronder stelt hij zich voor.


Ik ben Rob Giesendorf en ik ben onlangs begonnen als planoloog/ontwerper bij Must.

Mijn leven lang heb ik een grenzeloze belangstelling gehad voor stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening. Drie jaar geleden besloot ik om na 11 jaar gewerkt te hebben als grafisch ontwerper/art-director een carrièreswitch te maken en weer te gaan studeren. De master Urban & Regional Planning aan de UvA en het voortraject er naartoe waren een schot in de roos. Deze studie rond ik een dezer dagen af met een thesis over de relatie tussen de transitie naar volwassenheid van de jonge middenklasse en de oververhitte Amsterdamse woningmarkt.

Bij Must komen al mijn interesses samen: planologie, cartografie, schrijven en ontwerpen. En dat ook nog eens in een overzichtelijk en getalenteerd team van bevlogen en vriendelijke mensen van wie ik ontzettend veel kan leren.


Welkom Rob, leuk dat je er bent!

  • Sebastian van Berkel
  • juni 2021