nieuwsNieuwe collega!

Wij hebben een nieuwe collega! Sinds september werkt Janna ter Brugge bij ons als stagiaire. Hieronder stelt zij zich voor.


Hoi! Mijn naam is Janna en ik loop sinds september stage bij MUST. Ik heb Built Environment gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierna maakte ik een uitstap door te beginnen aan een Bachelor pedagogiek om mijn kennis in mensen en gedrag verder te verdiepen.

Ik ben heel erg geïnteresseerd in het sociale aspect van stedenbouw en ik geniet ervan om bij MUST meer ervaring op te doen met ontwerpend onderzoek in de praktijk. Ik ben nieuwsgierig en analytisch en vind het heel leuk om verschillende belangen tegen elkaar af te wegen. Bij MUST leer ik deze eigenschappen toepassen onder begeleiding van een leuk interdisciplinair team. 

  • Veerle Simons
  • november 2023