nieuwsMUST presenteert teaser Ruimtelijk-Economische Agenda

voorkant van onze teaser Ruimtelijk-Economische Agenda

Het was een mooie bijeenkomst in de Henricuskerk in Amersfoort. Hier werd tijdens de conferentie Naar een ruimtelijk-economische agenda onze teaser gepresenteerd. De teaser, getiteld Het geluk van de welvaart, opende de discussie over de opgaven die in de Ruimtelijk-Economische Agenda dienen te landen. Download hem hier: Het geluk van de welvaart.

De teaser geeft inzicht in de trends, structuur en het beleid die belangrijk zijn voor de discussie over de ruimtelijk-economische ontwikkeling van steden en regio’s. Het is een bondig verhaal, waarin we verschillende onderzoeken, adviezen en beleidsstukken over de ruimtelijk-economische structuur van Nederland samenbrengen. Op deze manier vormt het een goed startpunt voor de gesprekken die moeten leiden tot een gedeelde visie.

De conferentie in Amersfoort, 2 oktober jl., was een mooie start van het debat. Nu komende tijd gaat het gesprek verder. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de REA-nieuwsbrief. Dat kan door een mail te sturen naar team REA.

 

  • Veerle Simons
  • oktober 2019