Josje: mijn stage bij MUST

@MUST Foto van Josje Staal die stage bij ons liep van september 2018 t/m januari 2019Sinds september loop ik stage bij Must. Ik wilde hier graag stagelopen omdat zij aan diverse projecten op verschillende schaalniveaus werken met een jong en ambitieus team. Tijdens mijn stage ben ik echt onderdeel van het team en heb ik mogen meewerken aan verschillende projecten.

In Amsterdam wordt een nieuwe werklokatie gebouwd, waar duurzaamheid en stadsdistributie centraal staan. Ik ben vanaf de start van het project betrokken geweest bij het ontwerpen en heb de overleggen met externe partijen mogen bijwonen. De ambities zijn hoog voor dit project waardoor ik enorm veel heb kunnen leren.

Must is een inspirerend stedenbouwkundig bureau die de tijd neemt om je te helpen en jezelf te ontwikkelen. Het team doet ook regelmatig dingen samen waarbij je als stagiair altijd welkom bent. Ik heb in mijn stageperiode veel kennis opgedaan over duurzaamheid en circulariteit en ik heb mijn vaardigheden met computerprogramma’s zoals Autocad, Sketchup en Illustrator vergroot.

Ik wil graag het hele team van Must bedanken voor een leuke en leerzame stageperiode.

Josje studeert Bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij liep stage bij ons van september 2018 t/m januari 2019. 

  • Veerle Simons
  • januari 2019