nieuwe collegaClaire stelt zich voor

Een portretfoto van Claire

We hebben een nieuwe collega! Eind januari is Claire bij ons begonnen als stagiaire. Hieronder stelt zij zich voor.


Hoi! Mijn naam is Claire van Limburg Stirum en de komende 5 maanden loop ik stage bij MUST!

Op dit moment woon ik al bijna 4 jaar in Utrecht waar ik de studie Spatial Design volg aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Zelf kom ik uit Zeist, erg dicht bij Utrecht. 

Nu ik de afgelopen jaren vrij ben geweest om alles te doen wat ik wil, ben ik in mijn 3e jaar op zoek naar meer theorie en een duidelijker pad! Zo heb ik afgelopen half jaar de minor Landschapsarchitectuur en Stedenbouwkunde gevolgd aan de Academie van Bouwkunst (waar ik later mijn master hoop te volgen). Tijdens deze minor heb ik een mini stage gelopen bij Robbert de Koning Landschapsarchitecten BNT. De eerste stappen zijn dus gezet en MUST is de perfecte volgende stap. In dit half jaar hoop ik nog veel meer te weten te komen over het vakgebied en wordt het tijd om mijn digitale ontwerp skills naar een hoger level te brengen!


Welkom Claire, wij zijn superblij dat je er bent!

  • Tea Hadzizulfic
  • februari 2022