nieuwsAfscheid van Hadassa

Foto van Hadassa Paul
Deze week nemen we afscheid van Hadassa. De afgelopen vijf maanden liep zij bij ons stage vanuit haar opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Rotterdam. Een wat vreemde periode met COVID-19, waardoor ze haar werk grotendeels vanuit huis deed en de collega’s enkel digitaal zag. Hieronder vertelt ze over haar stageervaring, die ondanks de beperkingen gelukkig wel heel positief is!


De vijf maanden stagelopen bij MUST Stedebouw vlogen voorbij. De eerste maand heb ik op kantoor kunnen werken en daarna door corona 4 maanden thuis. Het was in het begin erg wennen, maar na een tijdje kreeg ik een goed ritme en vond ik het prettig om thuis te werken.

Het was erg leuk om in de eerste maand op locatiebezoek te gaan in Breda en een bewonersbijeenkomst mee te maken. Tijdens de stageperiode heb ik aan verschillende projecten mogen meewerken op verschillende schaalniveaus. Door mee te werken aan de projecten heb ik meer inzicht gekregen in de processen, makkelijker leren werken met de digitale tekenprogramma’s en een breed beeld gekregen van het werkveld.

Daarnaast heb ik gewerkt aan een eigen onderzoek dat voortgekomen is uit een project waar ik intensief aan meegewerkt heb. Het onderzoek is één groot leerproces geweest met vallen en opstaan. Er kwamen veel obstakels op mijn pad, maar deze heb ik door sturing van mijn collega’s, weten op te lossen. Op persoonlijk vlak is de interesse in het vakgebied vergroot, heb ik gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en geleerd om trots te zijn op de dingen die ik maak.

Ik wil iedereen van Must bedanken voor de leerzame stageperiode!

  • Veerle Simons
  • januari 2021