nieuwe collegaPieter stelt zich voor

Portretfoto van Pieter Crince le RoyEn ook Pieter is begonnen aan zijn stage bij MUST.  Hij stelt zich graag voor.


Hi, mijn naam is Pieter Crince Le Roy, ik kom uit Rotterdam en woon sinds een half jaar in Amsterdam. De komende vijf maanden zal ik mee lopen als stagiair bij MUST stedebouw. Na in 2021 mijn bachelor Middeleeuwse Geschiedenis aan de Universiteit Leiden afgerond te hebben zocht ik een nieuwe uitdaging in een ander vakgebied. Vanuit een fascinatie voor architectuur, steden en ontwerpen viel de keuze al snel op planologie. Om deze reden volg momenteel de premaster Planologie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Met deze stage wil ik mijzelf oriënteren in het vakgebied en ontdekken waar mijn interesses juist wel of niet liggen. MUST leek mij hiervoor het perfecte bureau omdat zij zich op vele vlakken op het gebied de ruimtelijke ordening richten.

Mijzelf zou ik beschrijven als een leergierige en enthousiaste jongen die, met behulp van het team bij MUST, zijn kennis en skills kan verbreden en verbeteren. De komende maanden zullen draaien om ervaring opdoen en het vakgebied en de mensen die er in werken leren kennen.

Ik ben benieuwd wat er op mijn pad komt maar één ding is zeker, ik heb er zin in!


Leuk Pieter, heel fijn dat je ons komt versterken!

  • Luuk Koote
  • februari 2022