nieuwsNieuwe collega: Simon

Foto van Simon KnuwerWe hebben een nieuwe collega! Simon komt drie maanden bij ons stage lopen vanuit de opleiding Built Environment aan de Breda University of Applied Sciences (BUAS). Hieronder stelt hij zich voor. Welkom, Simon!


Ik ben Simon, 19 jaar oud en een enthousiaste student Urban Design aan Breda University of Applied Sciences. Mijn interesses liggen op het gebied van grafisch ontwerp en geografie. Deze interesses heb ik gebruikt in verschillende Atelierprojecten tijdens de studie; van Dorpsvisies tot Binnenstedelijke Herontwikkelingen.

In 2020 liep ik stage bij een Leids architectenbureau. Nu was voor mij de kans om mezelf nieuwe vaardigheden aan te leren bij een stedenbouwkundig bureau. Bij MUST wil ik leren ontwerpen op grotere schaalniveaus en werk ik aan een cartografisch onderzoek om mijzelf breed te oriënteren.

  • Freek van Riet
  • januari 2021